HTML

omgblog

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Gasztro 2: desszert

2009.04.25. 14:50 sertés

ZSÍRFAGYLALT
amely típusát tekintve: vendégtesztelő desszert.

Hozzávalók (a kacsazsíroshoz): 5 adag vaníliafagyi, és egy adag kacsazsíros, a fagyival azonos árnyalatú: szép sárga.

További hozzávalók: Legalább egy vendég, legjobb a külföldi.
A tesztelés módja: a fagylaltos tálkákat egyszerre vesszük ki a hűtőből és a kacsazsírost a tesztelni kívánt vendég elé helyezzük. A többiek a vaníliásfagyit kapják. Ezután figyelmesek leszünk, különösen a tesztelt irányban. Már az első falat után sokat megtudhatunk vendégünk önfegyelmi erőnlétéről. Ha a második falat után sem kér kenyeret a fagyihoz, szégyenlős, ha pedig a felénél még mindig nem hány, hazudik.

Tipp:


Készíthetjük citromfagyival is, de akkor használjunk szép fehér disznózsírt kontrollanyagként !

Jó étvágyat!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://oommgg.blog.hu/api/trackback/id/tr951085788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása