HTML

omgblog

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Vasárnapi bunyót szervezett egy lelkipásztor

2009.04.26. 11:25 sertés

 

Az egyesült államokbeli St Louis-ban egy templom vezetője ketrecharcot szervezett húsvét vasárnapra -- adta hírül a News Cannel 3 amerikai hírportál.
A prédikátor ugyanis úgy látta, hogy rendkívül sok fiatal, legfőképpen pedig fiatal férfi, veszítette el hitét. Így azzal az ötlettel rukkolt elő, hogy párhuzamot von a harcosok fizikai fájdalma és Jézus megfeszítésének fájdalma között, amelyet a kereszten szenvedett meg.

"A gladiátorok arénájának porondján érezhető egy elszánt érzés. Ez az érzés pedig az, hogy ne veszítsd el a hited!" -- mondta Thomas Skyes lelkipásztor, majd Jézusra utalva hozzátette: "Ő minden csapást és sebet elviselt, hogy végül győzedelmeskedjen."

Magát a pusztakezes küzdelmet természetesen nem a templomban rendezik, hanem egy közeli iskola tornacsarnokában, hogy minél többen megtekinthessék az eseményt.

(a ketrecharc rendszerint nem pusztakezes, csak a cikk írója frappánsan akart fogalmazni, és nem tudja, mi lehet az a kiskesztyű)

 

Lássuk a bunyót:

 

A misénél mindenféleképp izgalmasabb.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://oommgg.blog.hu/api/trackback/id/tr1001087030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása